Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος του θύματος

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο 75χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, ο οποίος φέρεται το βράδυ της Πέμπτης, να πυροβόλησε και να σκότωσε την 64χρονη. Τώρα θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης της Δυτικής Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο τρίμηνο και μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που είχαν καταλήξει στο τμήμα της περιοχής τους για να κάνουν καταγγελίες ο ο ένας σε βάρος του άλλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το μεσημέρι η 64χρονη είχε υποβάλει και μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αυτό φαίνεται πως το πληροφορήθηκε ο 75χρονος και αυτό ήταν που του όπλισε το χέρι.

Οι πληροφορίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές και συγκεκριμένα το μήλον της έριδος ήταν ένα σπίτι που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από τον προηγούμενο γάμο, όμως η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.