Διόνυσος: Νέες πληροφορίες για την διάρρηξη – Πέταξαν πυροσβεστήρα στον γιο του ιδιοκτήτη του σπιτιού

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την άγρια καταδίωξη επίδοξων διαρρηκτών στον Διόνυσο. Οι διαρρήκτες, που έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού δεν δίστασαν να εμβολίσουν μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, 4 άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αιολίδος. Στην αρχή, χτύπησαν το κουδούνι. Ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν μέσα – για άγνωστο λόγο – δεν απάντησε και τότε οι διαρρήκτες θεώρησαν ότι είχαν το… πεδίο ελεύθερο. Προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα και τότε τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης. Κάλεσε άμεσα την αστυνομία λέγοντας “κλέφτες προσπαθούν να μπουν στο σπίτι μου, είναι έξω από την πόρτα μου”.

Μετά την αστυνομία, ο άνδρας κάλεσε και τον γιο του, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον πατέρα του.

Ο γιος έφτασε αμέσως και άρχισε να κυνηγάει τους δράστες. Οι 4 διαρρήκτες μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν του πέταξαν έναν πυροσβεστήρα που είχαν μέσα στο όχημα. Τότε έφτασαν και οι άνδρες της ΔΙΑΣ και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το Κέντρο Επιχειρήσεων έστειλε στο σημείο δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Με το αυτοκίνητο που εξετάζεται αν ήταν κλεμμένο, έγινε εμβολισμός της μίας μηχανής χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Η καταδίωξη συνέχισε με την άλλη μηχανή της ΔΙΑΣ αλλά οι διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν και η αναζήτησή τους συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ