Διοικητής Θριάσιου Νοσοκομείου: Ο κ. Μπούτος είναι υπάλληλος του Νοσοκομείου και πληρώνεται από αυτό

Επιβεβαίωσε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Παλαιορούτης ότι ο πρώην διοικητής με τα πλαστά πτυχία, Δημήτρης Μπούτος, παραμένει στο Νοσοκομείο ως απλός υπάλληλος Π.Ε διοικητικού προσωπικού.

«Το να συνεχίζει να πληρώνεται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι υπάλληλος του ελληνικού δημοσίου μέχρι να τελεσιδικήσουν κάποια πράγματα τα οποία εκκρεμούν εις βάρος του είναι νόμιμο, είναι αυτό που πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση», δήλωσε ο κ. Παλαιορούτης τονίζοντας ότι «ο κ. Μπούτος έκανε δύο αιτήσεις συνταξιοδότησης στο νοσοκομείο μας , οι οποίες απερρίφθησαν διότι υπήρχε πειθαρχικό εις βάρος του και μετά επανεγγράφη στη δύναμη του νοσοκομείου ως απλός υπάλληλος Π.Ε Διοικητικού Προσωπικού. Ο κ. Μπούτος δεν συνταξιοδοτήθηκε διότι η έκθεση των επιθεωρητών τον κατέτασσε ως εμπλεκόμενο σε μία διαδικασία είχε προσκομιστεί στο Νοσοκομείο, πριν το Νοσοκομείο λάβει γνώση της παραίτησής του».

«Η νόμιμη διαδικασία , ο σεβασμός της νομιμότητας είναι αυτό που πρέπει να καθοδηγεί τις ενέργειές μας. Όταν είχαμε στα χέρια μας μία έκθεση επιθεωρητών η οποία έδινε στον κ. Μπούτο κάποια πειθαρχικά παραπτώματα, στις 7/01/2019 τον ειδοποιήσαμε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αίτηση συνταξιοδότησής του. Άρα, ο κ. Μπούτος είναι υπάλληλος του Νοσοκομείου και περιμένουμε να τελεσιδικήσουν οι πειθαρχικές καταστάσεις. Ως εκ τούτου, πληρώνεται από το Νοσοκομείο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει το ελληνικό δημόσιο. Αυτή είναι η εφαρμογή του Νόμου», πρόσθεσε.

«Ο κ. Μπούτος βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχει καταθέσει κάποιες αναρρωτικές άδειες και όταν επιστρέψει θα τοποθετηθεί σε θέση του Νοσοκομείου ώστε να αποδίδει αυτό το οποίο πρέπει να κάνει», κατέληξε ο κ. Παλαιορούτης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ