Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1: Έτσι έζησα τους πυροβολισμούς στο Εφετείο – ΒΙΝΤΕΟ

Για όσα έζησε έξω από το Εφετείο τη στιγμή των πυροβολισμών το πρωί της Παρασκευής, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η δημοσιογράφος Φαίη Χρυσοχόου.

Η δημοσιογράφος βρισκόταν στο Εφετείο για να καλύψει τη δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ένας συγγενής της μητέρας του θύματος, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στις κάμερες έβγαλε ένα περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

“Γίνανε όλα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμέναμε… Ενώ συνέχιζε να μιλά ο συγκεκριμένος συγγενής της οικογένειας, βγάζει το όπλο από την αριστερή πλευρά, βλέπουμε το λευκό χρώμα του όπλου, όχι την κάννη, και πριν ακριβώς καταλάβουμε τι συμβαίνει, αρχίζει να πυροβολεί σχιστά από τις κάμερες. Δηλαδή πάρα πολύ κοντά μας, σε απόσταση αναπνοής”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

“Εμείς παγώσαμε, δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε.. Πάγωσε όλος ο κόσμος εκείνη τη στιγμή, γιατί ακούσαμε 4 πυροβολισμούς ξαφνικά στον αέρα, πάρα πολύ κοντά μας, από έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα μας… Δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε και πώς να διαχειριστούμε το θέμα γιατί φοβηθήκαμε και παγώσαμε και δεν το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει τόσο κοντά μας”.

“Η στιγμή η δυσκολότερη ήταν εκείνη που εκεί που δεν το περιμέναμε και πάλι, προσπάθησε με το όπλο του να ρίξει για δεύτερη φορά πυροβολισμούς. Τη δεύτερη φορά προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους να επιβιώσουμε”, συμπλήρωσε.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ