Δήμος Κουτλάγκας: «Ζω με τον φονιά του αδελφού μου…» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αδελφός του άτυχου θύματος, Δήμος Κουτλάγκας, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τις συνθήκες που έγινε το μοιραίο «τροχαίο», αλλά και για τον άνθρωπο που ο ίδιος θεωρεί ότι ευθύνεται για τον άδικο χαμό του.

«Να μας πουν τι έγινε, τίποτα άλλο δε θέλουμε. Εγώ ζω στην Αργαλαστή και ξέρω ότι υπάρχει ο φονιάς του αδελφού μου ανάμεσά μας. Υπάρχει Θεός και βλέπει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν στη Γερμανία για δουλειά, γύρισα με το νέο έτος για να κάτσω λίγες ημέρες και θα ξαναέφευγα. Εκείνη την ημέρα που έγινε το συμβάν είχα μόλις βγει από την καραντίνα λόγω του ταξιδιού και με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου να μου πει πως είχαν χτυπήσει τον Δημήτρη. Ένα από τα άτομα που ήταν ο Δημήτρης μαζί, δεν με ενημέρωνε για το τι είχε συμβεί. Το μηχανάκι δεν το βρήκαμε πουθενά».

«Πήρα έναν φίλο του να τον ρωτήσω τι συνέβη. Μου έλεγε ασυναρτησίες, μου έκλεισε το τηλέφωνο και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Από την αυτοψία η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχε τροχαίο στο σημείο. Αυτό το μηχανάκι το έβαλαν ανθρώπινα χέρια εκεί. Ψάξαμε και μαζί με τον αστυνόμο και δεν βρήκαμε κανένα απολύτως σημάδι. Κάτι άλλο έγινε. Ο αδελφός μου δεν είχε πουθενά χτύπημα, ούτε μία γρατζουνιά, παρά μόνο στο κεφάλι είχε ένα αιμάτωμα από χτύπημα. Μετά την εντατική, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης. Εκεί του έδειξα κάτι φωτογραφίες και ταράχτηκε πάρα πολύ όταν είδε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τον ρώτησα εάν ήταν αυτός που ευθύνεται για ό,τι του συνέβη και μου έσφιξε το χέρι…», κατέληξε ο Δήμος Κουτλάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ