Δήμος Αθηναίων: Έτσι θα απαλλαγούν οι επαγγελματίες από τα τέλη καθαριότητας – φωτισμού

Ψηφιακά πλέον οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της πρωτεύουσας, που έχουν διακόψει την δραστηριότητά τους υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μπoρούν να αιτηθούν στον δήμο Αθηναίων την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η σχετική διαδικασία γίνεται μέσω της πλατφόρμας https://eservices.cityofathens.gr/ και με τη χρήση των κωδικών taxisnet. Η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη είναι για όσο διάστημα διαρκεί η υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας τους, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19.

«Προχωράμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε κάθε διαδικασία, που θα ανακουφίσει όλους εκείνους που πλήττονται οικονομικά από αυτήν την υγειονομική κρίση», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αξιοποίηση εφαρμογών και υπηρεσιών «που και μετά την κρίση, θα αποτελέσουν τη ψηφιακή προίκα του δήμου μας και θα αποτελούν βασικό εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και όπλο κατά της γραφειοκρατίας».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.