Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφονται οι πινακίδες

Ο Δήμος Αθηναίων στην προσπάθειά του να προστατεύσει στο μέγιστο βαθμό τη δημόσια υγεία κατοίκων και επισκεπτών της πόλης και ακολουθώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την πανδημία του κορονοϊού, προχωρά σε μια σειρά νέων επικαιροποιημένων μέτρων προς αυτή την κατεύθυνση.

Μεταξύ των 14 μέτρων που λαμβάνει για τη προστασία της Δημόσιας Υγείας και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που είχαν αφαιρεθεί ως χθες Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Οι κάτοχοι τους μπορούν να τις παραλάβουν αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου (ώρες 10.00-14.00) καθώς και από την Δευτέρα 16 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας(Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 ως τις 15.00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ