Δημήτρης Τσοβόλας: Η ανακοίνωση του “Αττικόν” για τον θάνατό του

Ο Δημήτρης Τσοβόλας πέθανε σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από γενναία και σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού, που εισήχθη εσπευσμένα στο “Αττικόν” Νοσοκομείο την Τετάρτη, έχει προκαλέσει θλίψη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το “Αττικόν” το μεσημέρι της Παρασκευής, αναφέρει ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας εισήχθη στο νοσοκομείο “σε κατάσταση σήψης σε έδαφος χημειοθεραπείας που ελάμβανε για προχωρημένη νεοπλασματική νόσο”. Εισήχθη κατευθείαν στη ΜΕΘ, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε στις 13:35, σήμερα.

“Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας εισήχθη την Τετάρτη στο Αττικόν Νοσοκομείο σε κατάσταση σήψης σε έδαφος χημειοθεραπείας που ελάμβανε για προχωρημένη νεοπλασματική νόσο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του εισήχθη κατευθείαν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου. Παρά την υποστήριξη η οποία περιέλαβε και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστική και νεφρικής του λειτουργίας η κατάσταση του επιδεινώθηκε και κατέληξε σήμερα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 13:35”, αναφέρει το “Αττικόν” στην ανακοίνωση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ