Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκαριστικές μαρτυρίες από τους γείτονές του

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του Δημήτρη Λιγνάδη που μιλούν στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

«Καμία φορά ναι. Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό», υποστήριξε γειτόνισσα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σε ερώτηση αν ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα του. Οι μαρτυρίες προκαλούν φρίκη με μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού να καταγγέλλει πως η κόρη της, ο Δημήτρης Λιγνάδης της έκοψε τον δρόμο μέσα στην πολυκατοικία, όπου διέμεναν προκαλώντας της τρόμο.

«Μία φορά μπήκαν μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο, εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ, η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού και πρόσθεσε: «Η κόρη μου τρόμαξε λιγάκι, αλλά ο Λιγνάδης δεν ήταν επιθετικός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, λίγα χρόνια αργότερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της πρότεινε να πιούν καφέ για να την… βοηθήσει με τα μαθήματά της.

«Η κόρη μου είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι. Της είπε έλα να πάμε για καφέ», είπε ακόμη η μητέρα του κοριτσιού.

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλουν στον ΣΚΑΙ πως ήξεραν εδώ και χρόνια πως κάτι περίεργο συνέβαινε στη γειτονιά τους. «Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος, μικρά παιδιά. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγω μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη”», υποστήριξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ