Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά θυμάτων και μαρτύρων – Τι είπε ο δικηγόρος τους

Μηνύσεις κατά θυμάτων και μαρτύρων κατηγορίας, φέρεται να κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος δύο εκ των ανθρώπων που κατήγγειλαν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος είπε συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ότι “επέλεξε μια επιθετική τακτική απέναντι στους μηνυτές και στους μάρτυρες των μηνυτών. Έχει μηνύσει τους πάντες.

Είχε προηγηθεί η προσπάθεια κατασπύλωσης των θυμάτων με αιχμές για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, για τον τρόπο ζωής τους. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, το στάδιο της κατατρομοκράτισής τους”.

“Τουλάχιστον για τα δύο θύματα που εκπροσωπώ, έχω να πω ότι δεν πτοούνται στο παραμικρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω σε αυτά που με αλήθεια και με παρρησία έχουν καταθέσει. Τα θύματα έχουν την αλήθεια ανεξίτηλα γραμμένη στο σώμα και την ψυχή τους. Δεν περιμένουν να κριθούν σε ένα δικαστήριο, αλλά αυτός που προκάλεσε τα τραύματα”, είπε ο κ. Βλάχος.

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” παρενέβη και ο Αλί, ο οποίος έχει καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Το περίμενα ότι θα κάνει μήνυση, μου το είχε πει ο συνήγορός μου από την αρχή ότι θα κάνει μήνυση σε όλους… Το περίμενα, τι άλλο να έλεγε; Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι λογικό. Δεν φοβόμαστε και δεν φοβούνται ούτε οι μάρτυρες”, είπε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ