Δημήτρης Λιγνάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα ποινική δίωξη για βιασμό

Tης Άννας Κανδύλη

Αντιμέτωπος με ακόμη μία ποινική δίωξη μπορεί να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για το κακούργημα του βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα που κατατέθηκε εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018.

Είχε ισχυριστεί δε ότι του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό. Για τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε, ήδη, εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες την αρνήθηκε και αυτή. Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και 4η καταγγελία με το 24χρονο σήμερα θύμα να καταγγέλλει βιασμό του από τον Λιγνάδη πριν 7 χρόνια όταν ήταν 17 ετών. Την συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ