Δημήτρης Άνθης: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού που καταγγέλλει – Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια

Της Άννας Κανδύλη

Άλλη τροπή παίρνει η υπόθεση που αφορά στον βιασμό του σεφ Δημήτρη Άνθη από τον γνωστό ηθοποιό Ν. Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγέλλων κατά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια που διενεργεί την κύρια ανάκριση μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για βιασμό στον 38χρονο ηθοποιό, άλλαξε την ημερομηνία που φέρεται να τελέστηκε η αξιόποινη πράξη.

Συγκεκριμένα, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης κατέθεσε ότι ο Ν. Σ. τον βίασε το 2006, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού άλλαξε την ημερομηνία υποστηρίζοντας ότι τα όσα καταγγέλλει έγιναν το 2005.

Έτσι λόγω παρέλευσης της δεκαπενταετίας το αδίκημα θεωρείται παραγεγραμμένο κι αυτό που αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα είναι το δικαστικό συμβούλιο να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

Ο Δημήτρης Άνθης μιλώντας και δημόσια είχε πει ότι γνωρίστηκε με τον 38χρονο ηθοποιό σε ένα μπαρ που δούλευε ο αδελφός του το 2006 όταν και οι δύο ήταν 22 ετών. Ο Ν. Σ. του πρότεινε κάποια στιγμή να πάνε σπίτι του. Εκείνος δέχτηκε αλλά όπως κατήγγειλε: «Όταν μπήκαμε στο σπίτι, μεταμορφώθηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου επιτέθηκε, σάστισα, τρόμαξα και απλά θυμάμαι, μη μπορώντας να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ