Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή – Τι απαντά για το μυστηριώδες τηλεφώνημα και το… καναρίνι

Απάντηση για το τηλεφώνημα – μυστήριο που λέγεται ότι έγινε από την ίδια και την αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου  με αλλοιωμένη φωνή σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε στον ALPHA, «αν δεν ήταν η μητέρα της κοπέλας του Μάνου εκείνη που σας τηλεφώνησε, γιατί δεν βγήκε να το διαψεύσει; Χωρίς να δώσει στοιχεία της κόρης της ή να πει κάτι παραπάνω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί να μπουν στη διαδικασία να πάρουν τηλέφωνο από τη στιγμή που έχει σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε ότι «τι να σας πω… Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Εγώ θα μιλήσω και με τον δικηγόρο να το δούμε αυτό το θέμα, να ζητήσουμε μια άρση απορρήτου και να δούμε ποιος ήταν. Εγώ το έμαθα προχθές το κινητό σας».

Σχετικά με το καναρίνι που ακούγεται να κελαηδάει κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι «εγώ δεν το ακούω στο ηχητικό αυτό. Εγώ δεν είμαι σίγουρα εκείνη που πήρε τηλέφωνο. Ούτε όμως, η Ρούλα είναι. Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή. Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με τους δημοσιογράφους τύχαινε να κάθεται είτε στο μπαλκόνι ή μέσα όταν είχε το καναρίνι μέσα και ακουγόταν. Δεν θα πήγαινε να καθίσει κάπου που θα μπορούσε να ακουστεί το καναρίνι αν δεν ήθελε να ακουστεί. Όλα τα καναρίνια το ίδιο κελάηδισμα έχουν. Αν είχε πάρει η Ρούλα με αλλοιωμένη φωνή και ακουγόταν το καναρίνι, θα πήγαινε κάπου για να μην ακούγεται. Δεν είναι τόσο χαζή».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τον ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ