Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: Συναυλία σε 30 σημεία για να αδειάσει η κεντρική πλατεία – ΒΙΝΤΕΟ

Τρόπους σε μία προσπάθεια να αδειάσει η κεντρική πλατεία της πόλης αναζητεί ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open αποκάλυψε την ιδέα μίας συναυλίας που θα μεταδίδεται με 100 μεγάφωνα σε 30 σημεία του δήμου.

«Πρέπει να δώσουμε μία διέξοδο στα νέα παιδιά, δεν λέμε να μην συνωστίζονται, αλλά λέμε να μένουν στις γειτονιές τους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το βράδυ του Σαββάτου σκοπεύουμε να στήσουμε 100 μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης και θα προβάλλεται ηλεκτρονικά μία συναυλία που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας».

Όταν ρωτήθηκε για τον κίνδυνο να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος σε όλα αυτά τα σημεία, απάντησε: «Εάν σε κάποιο σημείο διαπιστωθεί συγχρωτισμός θα τραβήξω την πρίζα και όλο το event θα τελειώσει».

Σε ό,τι αφορά στη σκέψη να κλείσει την πλατεία, ο κ. Τζουλάκης υποστήριξε ότι «δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο να κλείσουμε την πλατεία όπως έγινε στην Αγία Παρασκευή. Καθημερινά υπό την παρουσία μου ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ με αστυνομικούς περνάει από τα καταστήματα και συστήνουμε τα μέτρα ασφάλειας. Οι μαγαζάτορες τηρούν τα μέτρα 100%. Εμείς συστήνουμε στον κόσμο να κρατάει αποστάσεις».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ