Δήμαρχος Λουτρακίου για τη φωτιά: Έχουν καταστραφεί σπίτια – Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο βράδυ – ΒΙΝΤΕΟ

“Έξι-επτά σπίτι έχουν καταστραφεί και υπάρχουν και ζημιές σε εξωτερικούς χώρους άλλων κατοικιών” ανέφερε ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Λουτρακίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του Νίκου Χατζηνικολάου, τονίζοντας πως το βράδυ της Πέμπτης θα είναι “πάρα πολύ δύσκολο”.

“Δυστυχώς θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο βράδυ. Υπάρχουν οι εντάσεις των ανέμων, είναι ένα δάσος το οποίο είναι πυκνόφυτο και είναι η πρώτη φορά που καίγεται. Υπάρχει μία τεράστια οικολογική καταστροφή” είπε ο κ. Γκιώνης.

Και συνέχισε: “Έξι-επτά σπίτι έχουν καταστραφεί και υπάρχουν και ζημιές σε εξωτερικούς χώρους άλλων κατοικιών. Όμως αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε καταγραφή ζημιών. Κοιτάμε να σβηστεί ολοσχερώς η φωτιά γιατί θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ. Μετά θα δούμε τις ζημιές. Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, διότι ήταν ένα δάσος ανέπαφο, πυκνό και φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Δυστυχώς αυτό είναι το τραγικό”.

“Είναι πολύ μεγάλο σε μήκος το μέτωπο της φωτιάς. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι πάνω από 25 χιλιόμετρα. Είναι τεράστιο το μέτωπο της πυρκαγιάς” κατέληξε ο δήμαρχος Λουτρακίου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ