Δήμαρχος Ελασσόνας στο enikos.gr: Έχουμε αναφορές για πτώσεις τοίχων και σπιτιών σε απομακρυσμένα χωριά

Ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, όπως δήλωσε στο enikos.gr, αυτή τη στιγμή είναι καθ΄οδόν προς τις πληγείσες περιοχές του δήμου από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει λάβει μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, έχουν προκληθεί ζημιές σε κάποια απομακρυσμένα χωριά του δήμου.

“Έχουν υποστεί ζημιές περιοχές που βρίσκονται μακριά, είμαι καθ’οδόν για να δω από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει. Έχουμε αναφορές για ζημιές σε περιοχές του Τυρνάβου. Μιλάω για πτώσεις τοίχων αλλά και καταρρεύσεις σπιτιών. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς” μας περιέγραψε.

Ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, λίγο μετά το μεσημέρι. Οι Λαρισαίοι μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση βγήκαν τρομοκρατημένοι στους δρόμους της πόλης. Από αρκετές πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης, έπεσαν σοβάδες. Με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κλείσανε όλα τα σχολεία στο νομό ενώ με εντολή του περιφερειακού διευθυντή Γιώργου Δονδοτσάκη γίνεται έλεγχος όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων για τυχόν ζημιές.

Πηγή φωτογραφιών: larissanet.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ