Δικογραφία – σοκ για την υπόθεση της Λαμίας: Καλώς ήρθες στη νέα σου φυλακή θα είσαι η σκλάβα μου

Η υπόθεση με τον νεαρό άνδρα από την Λαμία και την ομηρία μιας 40χρονης από την Γαλλία, είχε συγκλονίσει πριν από λίγες ημέρες με τις αποκαλύψεις και άλλων γυναικών για τη δράση του. Φίμωτρα, κολάρα, μαστίγια, ακόμα και όπλα χρησιμοποιούσε ο Λαμιώτης “Μαρκήσιος ντε Σαντ”, για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές διαστροφές του, με αγαπημένους του “ρόλους”, αυτούς της… σκλάβας και του αφέντη.

Οι τρεις γυναίκες που έπεσαν στα δίχτυα του γοητευτικού 34χρονου, περιγράφουν στις καταθέσεις τους λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ για όσα έζησαν. Το “Έθνος της Κυριακής” δημοσίευσε αποσπάσματα της δικογραφίας της υπόθεσης, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος κράτησε με την βία την 40χρονη Γαλλίδα στο διαμέρισμά του.

“Το 2014-2014 γνώρισα μέσω μιας εφαρμογής τον κατηγορούμενο. Αποφάσισα να τον επισκεφτώ στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2016. Είχαμε προχωρήσει και σε σεξουαλικές επφές, με τη θέληση μου. Τότε με είχε δέσει δύο φορές, όχι κατά τη διάρκεια της πράξης αλλά σε άσχετο χρόνο με τη συγκατάθεσή μου. Του έκανα το χατήρι και τον άφησα να με δέσει” αναφέρει στην κατάθεσή της η 40χρονη.

“Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ήρθα στη Λαμία, Φτάσαμε σπίτι του και με άρπαξε από τα δύο χέρια, μου έκλεισε το στόμα. Ξαφνιάστηκα πολύ γιατί όταν μιλούσαμε στο viber του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ήθελα να μου κάνει τέτοια πράγματα και να είμαι σκλάβα του όπως επιθυμούσε. Μου έβαλε ταινία στο στόμα και μου έδεσε και τα χέρια. Με έβαλε στην πλάτη του και με οδήγησε σε ένα σπίτι. Με ένα κομμάτι ύφασμα μου έδεσε τα μάτια και με σχοινί μου έδεσε τα γόνατα και τα μπράτσα στο ύψος του στέρνου. Την επόμενη ημέρα με έλυσε και μου είπε ότι είχε ετοιμάσει το δωμάτιο μου. Μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή. Μου έδεσε τα χέρια από μπροστά. Εγώ κατάφερα να λύσω τα χέρια μου και να μιλήσω με την κόρη μου. Το επόμενο πρωί μου πέταξε ένα μπατόν του ντραμς στο πόδι και έλεγε “θα είσαι η σκλάβα μου για πάντα, θα σου πάρω κολάρο που θα γράφει πάνω σκλάβα και όταν παραδοθείς ολοκληρωτικά θα πας στη Γαλλία, ο καθένας θα κάνει τη ζωή του και όταν σου ζητάω θα έρχεσαι” καταλήγει στην κατάθεσή της.

Ο 34χρονος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε προτιμήσεις με τέτοιο περιεχόμενο και πως αν είχε σκοπό να την απαγάγει δεν θα άφηνε κινητό στο δωμάτιο.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ