Δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στον Realfm 97,8: Δεν έχει ληφθεί βιολογικό υλικό από τους κατηγορούμενους

“Δεν έχει βρεθεί κανένα αποτύπωμα του Ζακ στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, μόνο στην πόρτα από έξω” είπε μεταξύ άλλων η Άννυ Παπαρρούσου, δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Ήρθε και μία έκθεση ανάλυσης βιολογικού υλικού, η οποία μας λέει ότι επί του δαπέδου υπήρχαν αίματα και το μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στο δάπεδο είχε και αυτό αίματα. Αυτό το αίμα ανήκει στον Ζακ Κωστόπουλο… Το ζήτημα που με απασχολεί είναι ότι αφού ασχολήθηκαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια με το να κάνουν μία έκθεση, γιατί δεν έχει ληφθεί βιολογικό υλικό από τους κατηγορούμενους. Διότι εδώ διερευνούμε την υπόθεση με βάση την κατηγορία, δεν είναι κατηγορούμενος ο νεκρός”, σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Παπαρρούσου και πρόσθεσε:

“Εγώ βλέπω ότι δεν έχω εξετάσεις, ότι δεν έχει γίνει τίποτα από όλα όσα γίνονται σε τέτοιου τύπου δικογραφίες όταν έχουμε θάνατο, ότι δεν έχει γίνει καμία διασφάλιση των πειστηρίων, ότι έχω μία έκθεση που αναλύει το βιολογικό υλικό του νεκρού και όχι των κατηγορουμένων. Δεν υπάρχει ροή εκθέσεων, ανάλυσης αποδεικτικών στοιχείων, αυτό κάπως αποτιμάται”.

“Είναι μία συνήθης διαδικασία, η οποία στοχεύει και διερευνά τη δραστηριότητα του νεκρού και όχι των κατηγορουμένων” ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ