Δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης Αγγελικής: Το κορίτσι δεν περνούσε καλά – Είχαν μιλήσει τηλεφωνικά πριν από ένα μήνα – ΒΙΝΤΕΟ

“Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ένα από τα εγκλήματα που δεν έχουν επαναληφθεί στα εγκληματικά χρονικά. Ακόμη και εμείς που είμαστε συνηθισμένοι στα εγκλήματα λυγίζουμε και συγκλονιζόμαστε σε αυτή την απόλυτη φρίκη”, είπε μεταξύ άλλων η κ. Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης Αγγελικής που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα της στην Κέρκυρα.

“Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό που όπλισε το χέρι του πατέρα. Αυτό που έχω να πω εγώ, ως συνήγορος πολιτικής αγωγής, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αποτέλεσμα δραματικό, με μία τραγική κατάληξη, με μία άτυχη κοπέλα να χάνει τη ζωή της με τόσο φρικτό τρόπο. Το τραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι χάνει τη ζωή της από τα χέρια του ανθρώπου τον οποίο τον ευεργετούσε, του είχε εμπιστευτεί τη ζωή της, ζούσε μαζί της και ο οποίος είναι ο πατέρας της”, σημείωσε η κ. Παναγοπούλου μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Πριν από ένα μήνα η κοπέλα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της και μιλούσε μαζί της. Υπήρχαν κάποια χρόνια απουσίας, υπήρχαν κάποια χρόνια που η μητέρα ήταν σε απόσταση από την κοπέλα λόγω του ότι υπήρχε στη μάνα αυτός ο φόβος. Τον ίδιο φόβο τον είχε και η κοπέλα απέναντι στον πατέρα, ο οποίος δυστυχώς κρατούσε αυτές τις δύο γυναίκες σε απόσταση. Αυτό που γνωρίζω από τις μαρτυρίες είναι ότι το κορίτσι δεν περνούσε καλά”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ