Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τι μου είπε όταν έμαθε για το τεστ DNA – Οι αναζητήσεις στο Google για τις ουσίες

Μήνυση ετοιμάζεται να κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη σε περίπτωση που ο τελευταίος προχωρήσει με το τεστ DNA, το οποίο έχει ζητήσει για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της 33χρονης, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Όθων Παπαδόπουλος είπε ότι «αν επισημοποιηθεί η δήλωση για το τεστ και η αμφισβήτηση στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση στην όποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι «θα γίνει η μήνυση στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών, που δεν βρίσκονται στη ζωή».

Ίριδα- Πάτρα

Σε ερώτηση για το τι τού είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις έμαθε για την κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο Όθων Παπαδόπουλος απάντησε:

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια. Σε περίπτωση που γίνει τέτοια ενέργεια, θα λάβω εντολή για απάντηση».

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στην πελάτισσά του και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σχετικά με τις αναζητήσεις της κατηγορουμένης στο Google, όπως «νυχτερινές επιληψίες» και αναισθητικές ουσίες, ο δικηγόρος της 33χρονης είπε ότι «έγινε επίσκεψη σε μια ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου εγκυκλοπαίδεια στην οποία αναφέρονται διάφορες αναισθητικές ουσίες για τις ευεργετικές ιδιότητες και τη χρησιμότητά τους και μόνο. Έγινε αναζήτηση της κεταμίνης στις 30 Μαρτίου, πριν από τη σύλληψή της, όπως ισχυρίστηκε και η ίδια από την αρχή».

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ακόμη ότι «με έκπληξή μου σε εκπομπή μου τέθηκαν κάποια ζητήματα σε σχέση με τις αναζητήσεις που λέτε. Όταν μια μάνα παιδιού με εγκεφαλοπάθεια κάνει αναζήτηση του όρου νυχτερινή επιληψία, θεωρώ ότι είναι κάτι φυσιολογικό και όχι κάτι που να βάζει δεύτερες σκέψεις».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ