Δίκη Πισπιρίγκου: Την προστασία του δικαστηρίου ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την λεκτική επίθεση από την πρώην σύζυγό του

Μάνος Δασκαλάκης

Την προστασία του δικαστηρίου ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τον θάνατο των παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας, δέχτηκε λεκτική επίθεση από την πρώην σύζυγό του και κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

της Άννας Κανδύλη

Το αίτημα κατατέθηκε μέσω της δικηγόρου του, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός με μια αήθη επίθεση από την κατηγορούμενη προς τον κ. Δασκαλάκη. Τη σταμάτησαν από το να χιμήξει στον μάρτυρα και ζητούμε να ληφθούν μέτρα από το δικαστήριο σας προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχική και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που καταθέτει ως μάρτυρας στη δίκη, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας επανέλαβε τα περί εμμονικής ζήλιας της κατηγορούμενης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την έναρξη της διαδικασίας ενημέρωσε το δικαστήριο πως θα είναι στη διπλανή αίθουσα, όπου αγορεύει ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας στη δίκη για το θάνατο της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας.

Exit mobile version