Δίκη ντράμερ: «Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης – Η επιβεβαίωση της ψυχολόγου

Σίγουροι ότι το παιδί τους λέει την αλήθεια σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν καταγγείλει ότι δέχθηκε στην πιο τρυφερή του ηλικία από τον ντράμερ, Γιώργου Γιαννόπουλου  πρώην μέλος των Πυξ Λαξ, δήλωσαν οι γονείς της ανήλικης που εξετάστηκαν χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Την ίδια ακριβώς άποψη έχει σχηματίσει και η ψυχολόγος της αστυνομίας, που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» το κορίτσι και να της εμπιστευτεί όσα είχε βιώσει στα χέρια του κατηγορούμενου, που το έχουν σημαδέψει στα χρόνια που μεσολάβησαν. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1000%. Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» ανέφερε σήμερα στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο πατέρας της 6χρονης, η οποία είναι πλέον ενήλικη, μαθήτρια Λυκείου. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1000%», είπε ο πατέρας της κοπέλας και επικαλούμενος (και) τα συμπεράσματα της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.,

«Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο , τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει» είπε συναισθηματικά φορτισμένος επικαλούμενος τα συμπεράσματα της αστυνομικού ψυχολόγου που εξέτασε τη μικρή. Με σπασμένη φωνή ο μάρτυρας είπε πως το παιδί ένιωθε ντροπιασμένο και ήταν μελαγχολικό.

«Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται» κατέθεσε σημειώνοντας ότι η απάντηση της μικρής ήταν ότι ο κατηγορούμενος «πρέπει να πάει φυλακή γι αυτά που κάνει στα παιδάκια». Μάλιστα , ανέφερε ότι ακόμη και σήμερα, 9 χρόνια μετά , η κόρη του, η οποία είναι μαθήτρια Λυκείου, «τρέμει» στη σκέψη όσων της συνέβησαν και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να έχει αντιδράσει.

«Αισθάνομαι τύψεις γιατί δεν μπόρεσα νωρίτερα να αξιολογήσω την κατάσταση» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

Η ψυχολόγος

Στις λεπτομέρειες όσων βίωσε το παιδί και εξομολογήθηκε στην ψυχολόγο , αξιωματικό της αστυνομίας, η οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας παρά την προσπάθεια της υπεράσπισης να μείνει εκτός λόγω ασυμβιβάστου, αναφέρθηκε η ειδική επιστήμονας.

«Η σταθερότητα, η συνέπεια , το γεγονός ότι δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις οδηγούν στη βεβαιότητα ότι όσα αναφέρθηκαν από το παιδί είναι πραγματικά βιωματικά» είπε τονίζοντας πως έκανε συνεδρίες με το παιδί επί σειρά ετών.

«Το παιδί σε αυτή την ηλικία (σ.σ. 5-6 ετών) δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος που παίζει μαζί του καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που την μπλόκαρε , την αναστάτωσε ήταν όταν της ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Αυτό ήταν ίσως από τα τελευταία γεγονότα.

Η ενοχή που κινητοποιήθηκε την μπλόκαρε ώστε να αναλάβει δράση και να φύγει. Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι έχουν παιδοφιλικά χαρακτηριστικά» κατέθεσε κάνοντας παράλληλα λόγο για «σοβαρή συναισθηματική σύγχυση και μπλοκάρισμα» του παιδιού και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης για την οικογένεια και δεν μπορούσε να σκεφτεί «πονηρά» γι αυτόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ