Διέφυγαν οι διαρρήκτες στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ

Συνεχίζονταν μέχρι τις πρώτες πρωΐνές ώρες της Τετάρτης οι έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Σελιανιτίκων Αχαΐας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διαρρήξεων στην Πάτρα.

Τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα σκούρου χρώματος και τα οποία φαίνεται πως προηγουμένως είχαν διαπράξει μία διάρρηξη και μία απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή της Αγυιάς, (από ένα σπίτι κατάφεραν να αφαιρέσουν χρυσαφικά) καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς στην Παλαιά Εθνική οδό. Στον κόμβο των Σελιανιτίκων και κάτω από την ασφυκτική πίεση των αστυνομικών που είχαν στήσει παντού μπλόκα, εγκατέλειψαν το όχημα (μάλιστα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) προσέκρουσαν σε στηθαίο και τράπηκαν σε φυγή μέσα στα χωράφια.

Το tempo24.news βρέθηκε στην περιοχή όπου διεξάγονταν οι έρευνες απ’ όπου και τo φωτορεπορτάζ:

Στις φωτογραφίες φαίνεται το εγκαταλελειμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και το οποίο εγκατέλειψαν μετά την καταδίωξη με αναμμένα τα φώτα και την μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και φέρεται να έχουν έρθει στην Πάτρα από περιοχή που βρίσκεται σε Νομό της Πελοποννήσου εκτός Αχαΐας.

Πηγή: tempo24.news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ