Διάρρηξη σε γραφείο τελετών στην Ξάνθη – Έκλεψαν… και την νεκροφόρα

Μία περίεργη διάρρηξη έγινε στην Ξάνθη, καθώς άγνωστοι έβαλαν στο μάτι ένα γραφείο τελετών. Οι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μία περίεργη διάρρηξη έγινε στην Ξάνθη, καθώς άγνωστοι έβαλαν στο μάτι ένα γραφείο τελετών.  Οι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα του γραφείου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά ενός εκ των οχημάτων που διατηρεί το γραφείο τελετών,  επιβιβάστηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε στο Παλιό Κατράμιο, του Δήμου Αβδήρων, παρκαρισμένο.  

 

Διαβάστε αναλυτικά

Η επέλαση του χιονιά τις επόμενες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η αγγελία που έγινε viral στο διαδίκτυο

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.