Διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αμερικής – Πώς τα κοινόχρηστα “πρόδωσαν” την απουσία των ενοίκων – ΦΩΤΟ Αναγνώστη

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην πλατεία Αμερικής. Μάλιστα, σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, το ειδοποιητήριο κοινοχρήστων “πρόδωσε” την απουσία των ενοίκων.

Όπως καταγγέλλει στο enikos. gr, οι κακοποιοί αντιλήφθηκαν ότι οι ιδιοκτήτες έλειπαν από το διαμέρισμα καθώς επάνω στην πόρτα βρισκόταν το ειδοποιητήριο των κοινοχρήστων με αποτέλεσμα να μπορέσουν ανενόχλητοι να το ανοίξουν.

Δείτε τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.