Διαψεύδει τον Φουάντ αλ Ζαγιάτ ο Ζήγρας

Διαψεύδει τον Φουάντ αλ Ζαγιάτ ο Ζήγρας    

 

Αρνείται ο Νίκος Ζήγρας τον ισχυρισμό που φέρεται να διατυπώνει σε επιστολή του προς τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο καταζητούμενος για την υπόθεση των TOR M1 επιχειρηματίας Φουάντ αλ Ζαγιάτ, ότι δηλαδή διατηρεί αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στον Λίβανο.

Μέσω επιστολής που διένειμε ο κ. Στέλιος Γκαρίπης, συνήγορος του καταδικασμένου εξαδέλφου του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, προκαλεί τον καταζητούμενο επιχειρηματία να δώσει τα στοιχεία του εν λόγω λογαριασμού «για να κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στο Δημόσιο».

«Ο φερόμενος ως μόνιμος κάτοικος Κύπρου, απέστειλε από τη Δαμασκό της Συρίας, μέσω Λιβάνου, επιστολή στην οποία, παρότι δηλώνει πως δε γνωρίζει τον ονομαζόμενο Ζήγρα, τον φωτογραφίζει, ως κάτοχο μεγάλου τραπεζικού λογαριασμού στο Λίβανο και μάλιστα αδήλωτου στις Ελληνικές αρχές. Επειδή θα ήταν ευτύχημα για τον Ελληνικό λαό να υπάρχουν χρήματα στο όνομα του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος εδώ και ενάμισι χρόνο έχει συναινέσει να επιστραφεί όποιο περιουσιακό στοιχείο βρεθεί στο όνομά του οπουδήποτε στον κόσμο, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Ζήγρα, ζητώ από τον επιστολογράφο – φυγά να δημοσιοποιήσει και τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού και τις χρηματορροές από και προς αυτόν για να κινήσω άμεσα τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων αυτών στο Ελληνικό Δημόσιο», αναφέρει ο συνήγορος του κ. Ζήγρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ