Διαμάχη για τις αιτίες της απόδρασης

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Διαμάχη για τις αιτίες της απόδρασης

 

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι εννέα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ενώ την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει σύγκρουση ανάμεσα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους εξωτερικούς φρουρούς για τις ευθύνες που υπάρχουν.

Οι μεν υποστηρίζουν ότι οι εξωτερικοί φρουροί πανικοβλήθηκαν με αποτέλεσμα πάνω στη σύγχυση να πυροβολούν μόνοι τους και οι δε θεωρούν ότι έδωσαν μόνοι μάχη και υποστηρίζουν ότι είναι πιθανόν ένας κρατούμενος να είχε όπλο.

Οι έρευνες σύμφωνα με το MEGA πραγματοποιούνται και στους γύρω νομούς από αέρος με ελικόπτερο εφοδιασμένο με θερμικές κάμερες αλλά και από ξηράς με ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ και σκύλους ανίχνευσης. Παράλληλα από χθες το βράδυ εξουδετερώνονται χειροβομβίδες στο χώρο γύρω από τις φυλακές.

Το βαν που βρέθηκε ολοσχερώς καμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, φέρεται να εκλάπη από το Κορωπί στις 16 Μαρτίου, ενώ μέσα σε αυτό οι δράστες εγκατέλειψαν μία χειροβομβίδα.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται  στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων και η κατάστασή τους εξελίσσεται ομαλά.

 

 

 

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK