Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με κόκορες και κότες έξω από το υπουργείο Υγείας – ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση με ιδιαίτερους συμβολισμούς πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Υγείας γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ έχουν παρατάξει στην είσοδο του υπουργείου κλουβιά με κόκορες, στα οποία έχουν τοποθετήσει ταμπέλα που γράφει: «Κυβέρνηση εσωτερικού». Όπως είπαν, χιουμοριστικά «η κυβέρνηση κάνει τον….κόκορα μόνο στο εσωτερικό της χώρας».

Σε πλαϊνό κλουβί, στο οποίο έχουν τοποθετήσει τις κότες, στην ταμπέλα αναγράφεται: «Κυβέρνηση εξωτερικού». «Με αυτόν τον τρόπο, χαλαρά, συμπεριφέρονται στις επαφές που έχουν στο εξωτερικό», δήλωσαν.

Οι διαμαρτυρόμενοι στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο οποίο αντί για στολίδια έχουν κρεμάσει κάρτες που δείχνουν ότι ο κλάδος της υγείας είναι πλέον στο κόκκινο και πως τα πρωτοχρονιάτικα δώρα της κυβέρνησης παραπέμπουν στη λιτότητα, την υποστελέχωση και τις περικοπές.

Γιατροί και νοσηλευτές πραγματοποιούν σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι Παναττική Στάση Εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο, διεκδικώντας τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ