Διαμαρτυρία Ουκρανών φοιτητών στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ρωσικό προξενείο, στην οδό Δημοσθένους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί Ουκρανοί φοιτητές και άλλοι πολίτες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, που ζουν στην πόλη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Διαμαρτυρία Ουκρανών φοιτητών στη Θεσσαλονίκη

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ρωσικό προξενείο, στην οδό Δημοσθένους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί Ουκρανοί φοιτητές και άλλοι πολίτες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, που ζουν στην πόλη.

Με ουκρανικές σημαίες και πλακάτ διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συμβαίνουν στην Κριμαία, ζητώντας την εξεύρεση μίας ειρηνικής λύσης, αλλά και την απομάκρυνση των ρωσικών στρατευμάτων.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συγκέντρωση έξω από το Ρωσικό Προξενείο έληξε ειρηνικά γύρω στη μία το μεσημέρι.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.