Διάλογοι- σοκ της ”Κορυδαλλός mafia ” για την επίθεση σε Βορίδη – Φλώρο

Το φως της δημοσιότητας είδαν διάλογοι-σοκ ανάμεσα στα αρχηγικά μέλη της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού για το σχέδιο της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του δικηγόρου Μάκη Βορίδη και τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Energa Power, Αριστείδη Φλώρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Ελεύθερος Τύπος” , οι διάλογοι που καταγράφηκαν είναι ανάμεσα στον αρχηγό της μαφίας των φυλακών Κλοντιάν Λεκοτσάι με τη 45χρονη δικηγόρο, ενώ άλλοι αφορούν συνομιλίες με τον 65χρονο δικηγόρο και τον υπαρχηγό της μαφίας Ιμπραχίμ Μπραχιμάι.

Στους διαλόγους αυτούς , ο αρχηγός της μαφίας φέρεται να λέει: «θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δύο, μπουμ ,μπουμ, μπουμ στο λαιμό».

Ένα άλλο μέρος διαλόγου αφορά στην προσπάθεια απόδρασης των σκληρών κακοποιών.

-Αρχηγός Μαφίας : Την έξοδο…

-45χρονη δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά.

Ο αρχηγός της μαφίας ζητάει από τη 45χρονη δικηγόρο δύο… στιλό προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να περάσει αυτοσχέδιες λάμες στη δικαστική αίθουσα έχοντας στοχεύσει τον Μάκη Βορίδη και τον Αριστείδη Φλώρο.

-Αρχηγός μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δύο, μπουμ ,μπουμ, μπουμ στο λαιμό».

– Υπαρχηγός: Ναι

-Αρχηγός μαφίας:Είσαι εντάξει;

– Υπαρχηγός: Ναι

Δύο ημέρες πριν από τη δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι μιλά με τη 45χρονη δικηγόρο για τη… διαρρύθμιση της δικαστικής αίθουσας:

-45χρονη δικηγόρος: Να εδώ, εδώ στο δικαστήριο είμαι.

-Αρχηγός μαφίας: Έχει ΜΑΤ;

-45χρονη δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εν τω μεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ένα σπιτάκι είναι, μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, μια από τις οποίες έχουν και τον Φλώρο… (γέλια), θέλεις να τρυπήσουν τον τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

-Αρχηγός μαφίας: Την έξοδο…

-45χρονη δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά, που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες ανάμεσα στον αρχηγό της μαφίας και τον 65χρονο δικηγόρο, που διαρκούν περίπου 15 λεπτά, στις 25 Ιανουαρίου 2019, οι οποίες μοιάζει να αποτυπώνουν οικονομική συναλλαγή και δικονομική καθοδήγηση, παρότι ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι αυτές έγιναν υπό το κράτος φόβου και απειλών:

-Αρχηγός μαφίας: Έλα αγόρι μου, τι κάνεις; Καλημέρα.

-65χρονος δικηγόρος: Καλημέρα. Καλά, εσύ;

-Αρχηγός μαφίας: Εγώ τι να σου πω, εγώ είμαι σκατά. Εσύ τι κάνεις πώς πας;

-65χρονος δικηγόρος: Γιατί, τι γίνεται; Τι έγινε;

-Αρχηγός μαφίας: Τι να γίνει, κύριε Γιώργο, μου έκαναν μπαμπεσιά προχθές.

-65χρονος δικηγόρος: Δηλαδή;

-Αρχηγός μαφίας: Δηλαδή με…. Με αυτόν τον άνθρωπο που σου έστειλα εκεί.

-65χρονος δικηγόρος: Ναι.

-Αρχηγός μαφίας: Αυτόν το μεγάλο ηλικία, μου πήρε αυτά που μου έδωσες εσύ και μου εξαφανίστηκε. Αυτό μου έκανε και σε πήρα μόνο να σου πω ότι πήγα στο διάολο. Αυτό πήρα να σου μόνο, τίποτα άλλο.

-65χρονος δικηγόρος: Καλά, δώσε μου δύο μέρες.

-Αρχηγός μαφίας: Εσύ ευχαριστώ με τι μου έκανες, απλά με πήρε στο λαιμό ο πατσαβούρα. Ο απατεώνας μου πήρε αυτά και με άφησε έτσι, νέκρα.

-65χρονος δικηγόρος: Κοίταξε, πάρε με τη Δευτέρα μήπως μπορέσουμε να μαζέψουμε μερικά. Τρέχουμε να μαζέψουμε κανένα φράγκο γιατί δεν δίνει κανείς. Έχουνε βάλει καβούρια στις τσέπες. Δεν έχει ο κόσμος. Τι να σου πω.

Αρχηγός μαφίας: Και μπαμπάς μου να ήσουν και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε, που κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω.

Σε άλλο διάλογο καταγράφεται μία άλλη συναλλαγή:

-Αρχηγός μαφίας: Πότε… εσύ πότε βλέπει να, να είσαι (ακατάληπτη λέξη), να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κάνα φράγκο.

-65χρονος δικηγόρος: Την Τρίτη, Τετάρτη.

Αρχηγός μαφίας: Τρίτη, Τετάρτη, ε;

-65χρονος δικηγόρος: Ναι.

-Αρχηγός μαφίας: Γιώργο μου, με έκθεσε και τώρα σκέφτομαι να βάλω το άλλο παιδί που θυμάσαι που του έστειλες λεφτά…

-65χρονος δικηγόρος: Ναι.

-Αρχηγός μαφίας: Γιατί τότε του είπα εγώ του Λαέρτ που έχεις εσύ τα στοιχεία, του είπα του Λαέρτ ότι αυτά τα λεφτά είναι του Γιώργου, που πληρώσαμε για το δικηγόρο 700 ευρώ αν θυμάσαι;

-65χρονος δικηγόρος: Ναι.

-Αρχηγός μαφίας: Που έστειλες και άλλα 300 νομίζω ήτανε, τα έχω γραμμένα αλλού που είχες στείλει για τον Λαέρτ κάτω Αλβανία.

-65χρονος δικηγόρος: Ναι, ναι.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ