Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νομό Φθιώτιδας, έφεραν τελικά αρκετά προβλήματα στις συγκοινωνίες, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία στην πε.ο. Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Ασπρονερίου εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων που είχε σημειωθεί στη στροφή της ΕΚΟ.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (27/6) η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό από το Ασπρονέρι μέχρι και τον Λογγό.

Συγκεκριμένα από το 166ο χμ της ΠΕΟ μέχρι και το Εκκλησάκι του Ασπρονερίου, η Αστυνομία δεν αφήνει να κυκλοφορήσουν αυτοκίνητα καθώς τα νερά έχουν πλημμυρίσει το οδόστρωμα σε πολλά σημεία. Έχει ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική να συνδράμει στην άντληση των υδάτων ωστόσο οι χείμαρροι που σχηματίστηκαν έχουν μεταφέρει κι υλικά εντός του δρόμου και η διάσχισή του εγκυμονεί κινδύνους ειδικά τη νύχτα και με τη βροχή να συνεχίζεται με την ίδια ένταση.

Σημειώνεται ότι προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλες περιοχές του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού και χρειάζεται παντού μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, μάλιστα υπήρξαν αρκετές πέτρες στο οδόστρωμα οι οποίες και απομακρύνθηκαν από το περιπολούν περιπολικό.Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Lamiareport.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.