Διακοπές στη Σκιάθο για τον Έλον Μασκ; – Με υπερπολυτελή θαλαμηγό ο “Mr Tesla”

Στη Σκιάθο για διακοπές βρίσκεται ο πολυσυζητημένος δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ταχυδρόμος”, ο σύγχρονος κροίσος του επιχειρείν με βλέψεις… στο διάστημα, βρίσκεται στο νησί του Παπαδιαμάντη τις τελευταίες ημέρες με τη θαλαμηγό “Eos”, ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο με μήκος 93 μέτρων, που ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ, Μπάρι Ντίλερ.

Ο Μασκ ήθελε φέτος να περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα και επέλεξε τις ομορφιές της Σκιάθου, ενώ οι κάτοικοι του νησιού έχουν εντυπωσιαστεί από το χλιδάτο σκάφος που έχει “δέσει” στα γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής.

Την εγκαθίδρυση βάσης στη Σελήνη και μία πόλη στον Άρη “βλέπει” ο δισεκατομμυριούχος ως το επόμενο “λογικό βήμα” για την ανθρωπότητα και τη διεθνή συνεργασία στο διάστημα, όπως ανέφερε σε διαδικτυακό φόρουμ στη Ρωσία, με το Κρεμλίνο να “κλείνει το μάτι” στον Μασκ για την κατασκευή εργοστασίου της Tesla στη χώρα.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος των Space X και Tesla εκτίμησε ότι με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να κατοικήσουμε στον Άρη. “Μπορούμε να τον καταστήσουμε κατοικήσιμο. Αρχικά φυσικά σε συνθήκες πίεσης, με προστατευτικό γυαλί. Αλλά με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να τον κατοικήσουμε” δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι μία πόλη στον πλανήτη Άρη.

Με πληροφορίες από εφημερίδα “Ταχυδρόμος”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ