Διακινούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια

 Διακινούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της δράσης ενός 17χρονου Ελληνοβρετανού, ο οποίος διακινούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια κυρίως σε ανήλικους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για μαθητή λυκείου, για την δράση του οποίου είχαν πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και τον έθεσαν υπό παρακολούθηση για έναν περίπου μήνα.

Χθες, τη στιγμή που πήγε σε μεταφορική εταιρεία για να παραλάβει ένα δέμα από την Ολλανδία, οι αστυνομικοί επενέβησαν και ανοίγοντας το δέμα βρήκαν μέσα 5.400 ml υποστρώματος στο οποίο είχε ήδη ξεκινήσει η καλλιέργεια των λεγόμενων και ως “μαγικών μανιταριών”.

Ο 17χρονος συνελήφθη, όπως και η μητέρα του, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ερευνούν πλέον την έκταση του κυκλώματος διακίνησης των παραισθησιογόνων μανιταριών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως ο 17χρονος είχε “στρατολογήσει” και άλλους ανήλικους ως “βαποράκια” προκειμένου να διακινούν τα μανιτάρια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αλλά και από ειδήμονες, τα “μαγικά μανιτάρια” θεωρούνται ως άκρως επικίνδυνα παραισθησιογόνα.

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ