Δέσποινα Γερουλάνου: Αύριο σε στενό κύκλο η κηδεία της – Η παράκληση της οικογένειας

Σε στενό κύκλο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 20 Απριλίου, η κηδεία της Δέσποινας Γερουλάνου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Τρίτη 18 Απριλίου. Η σορός της Δέσποινας Γερουλάνου, η οποία ήταν πρόεδρος του ΔΣ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνα 2023, θα αποτεφρωθεί στις 17.30 στην Ριτσώνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσείου Μπενάκη.

Πέθανε η Δέσποινα Γερουλάνου

Η οικογένεια, σε ανακοίνωση της, παρακαλεί όποιος επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχύσει το έργο του Μουσείου Μπενάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Οι φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουμε τη Δέσποινα Γερουλάνου αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου στις 17:30 στην Ριτσώνα. Η οικογένεια παρακαλεί όποιος επιθυμεί, αντί στεφάνων να ενισχύσει το έργο του Μουσείου Μπενάκη, με κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό:

ALPHA BANK
Αριθ. λογαριασμού: 369 00 2002 000759
IBAN: GR31 0140 3690 3690 0200 2000 759
SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAAXXX

Στην αιτιολογία κατάθεσης, παράκληση να αναφέρεται το όνομα του καταθέτη και “στη μνήμη Δέσποινας Γερουλάνου”.

Σημειώνεται ότι η Δέσποινα Γερουλάνου είχε ένα αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε στους πνεύμονες και πριν από το Πάσχα υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού. Νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και πέθανε χθες.

Ο αδελφός της, Παύλος Γερουλάνος την “αποχαιρέτησε” με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα ανέβασε το τραγούδι των “Dead Can Dance”, “The Host of Seraphim”. Στην λεζάντα του post έγραψε: “Αντίο αδερφούλα μου…Σ’ αγαπώ πολύ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ