«Δέος» στα Χανιά από το κρουζιειρόπλοιο Celebrity Equinox- ΦΩΤΟ

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, πρώτη φορά για το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox της πολυβραβευμένης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Celebrity Cruises (μέλους του Ομίλου Royal Caribbean International).

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.910 επιβάτες και 1.230 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό την Βαρκελώνη. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για την τουριστική περίοδο του 2015, ενώ θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας άλλες 2 φορές.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη, προσφέροντας ανέσεις στους επιβάτες χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αν και σύγχρονο, ναυπηγήθηκε το 2009, το κρουαζιερόπλοιο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ κλπ.

Θεωρείται δε από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης κλπ.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ολόκληρη «πολιτεία» στο εσωτερικό του κρουζιερόπλοιου στον Πειραιά- ΒΙΝΤΕΟ

Στον Πειραιά το μεγαλύτερο κρυαζιερόπλοιο που πλέει στη Μεσόγειο- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ