«Δεν τον σκότωσα εγώ»

«Τον αγαπούσα. Δεν τον σκότωσα εγώ». Ανατρέποντας όλα όσα είχε ομολογήσει προανακριτικά, η 24χρονη Ελένη από το Μενίδι που κατηγορείται για τις πέντε φονικές μαχαιριές στον 33χρονο φίλο της στις αρχές Φεβρουαρίου απολογήθηκε χθες στην 4η ειδική ανακρίτρια, υποστηρίζοντας πως είναι αθώα.

Η νεαρή, η οποία είχε παραδεχτεί στους αστυνομικούς τη δολοφονία του «σκληρού» Μπάμπη αποκαλύπτοντας πως την εξέδιδε, πήρε πίσω όσα είχε πει και έδωσε νέα εκδοχή του τι συνέβη τη μοιραία νύχτα έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών. Η τρίωρη απολογία της πάντως δεν έπεισε τις δικαστικές Αρχές, που διέταξαν την προφυλάκισή της.

«Την επίμαχη βραδιά είχαμε δώσει ραντεβού στο νεκροταφείο. Όταν έφτασα βρήκα τον Μπάμπη μαζί με κάποιον γνωστό του. Εγώ δεν τον ήξερα, πρώτη φορά τον είδα. Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε ο 33χρονος μου ζήτησε να φύγω. Έφυγα από το σημείο και έπειτα από λίγη ώρα τον πήρα τηλέφωνο για να δω που είναι. Δεν απαντούσε και άρχισα να ανησυχώ. Επέστρεψα στο σημείο, όπου τον βρήκα να κείτεται νεκρός σε μια λίμνη αίματος. Φοβήθηκα και έφυγα» υποστήριξε η 24ρονη, χωρίς όμως να εξηγεί επαρκώς τους λόγους για τους οποίους αρχικά παραδέχτηκε ότι σκότωσε το θύμα.

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

«Τον σκότωσα γιατί με έβγαλε στην πορνεία»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ