«Ορφανά» από σχάρες έχουν μείνει τα δίκτυα συλλογής όμβριων υδάτων, που βρίσκονται στον δρόμο κάθετα της οδού Εθελοντή Αιμοδότη στον δήμο Ξάνθης, από επιτήδειους που τις πωλούν για μέταλλο και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δρουν ανενόχλητοι.
Οι σχάρες έχουν κλαπεί στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου, καθώς, παρά τις διαρκείς επισημάνσεις, δεν υπήρξε μέριμνα, ώστε να ασφαλιστούν στα φρεάτια, προκειμένου να μην είναι εύκολο να αφαιρεθούν.Ετεροχρονισμένα, βέβαια, ασφαλίστηκαν οι σχάρες που έχουν απομείνει.
Ωστόσο, το δίκτυο πλέον έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο με κάθε λογής απορρίμματα να «κοσμούν» το εσωτερικό των φρεατίων.Πηγή: thrakitoday.com
Δεν έχουν αφήσει σχάρα…
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
3 ώρες πριν
Μισός τόνος σκανκ εντοπίστηκε σε φορτηγό στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός – Δείτε βίντεο
ENIKOS NETWORK
Πίνετε μπύρα; Οι επιστήμονες μόλις ανακάλυψαν το όφελος για την υγεία σας – Τι ισχύει για τις 0% αλκοόλ