“Δεν είμαι μανάβισσα, είμαι απλώς η δήμαρχος”

“Δεν είμαι μανάβισσα, είμαι απλώς η δήμαρχος”

“Έλαχε σε μένα ο κλήρος να ασκήσω καθήκοντα δημάρχου, χωρίς ποτέ να έχω βλέψεις για το συγκεκριμένο αξίωμα” σχολιάζει η δήμαρχος Μυκόνου Ειρήνη Γρυπάρη στην εφημερίδα “Τύπος της Κυριακής και συνεχίζει: “Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τη δουλειά, περνώ ατελείωτες ώρες στο δημαρχείο και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Ίσως γι΄ αυτό να μην αρέσει σε κάποιους. Αν τα καταφέρω, θα συνεχίσω μέχρι τέλους”.

Η Ειρήνη Γρυπάρη, γέννημα-θρέμμα του νησιού των ανέμων ανέλαβε να ασκήσει τα καθήκοντα της δημάρχου στις 28 Ιουνίου 2013, μέσα από μια δικαστική περιπέτεια που ταλανίζει εδώ και χρόνια τον δήμο Μυκόνου και διερευνά την πορεία και την κατάληξη ποσών συνολικής αξίας 10 εκατ. ευρώ από τα τέλη παρεπιδημούντων, δηλαδή μέρος των φόρων που πληρώνουν οι κάθε λογής επισκέπτες-εάν κόβονται τα σχετικά περιστατικά.

Η ίδια εμφανίστηκε σε πολλά δημοσιεύματα “η μανάβισσα που έγινε δήμαρχος”, όπου η Ειρήνη Γρυπάρη ξεκαθαρίζει: “Έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση αγροτικής παραγωγής, με την οποία ασχολείται ο σύζυγός μου. Το 2002 χρειάστηκε για ένα μήνα και μόνο να αντικαταστήσω το σύζυγό μου πουλώντας τα προϊόντα μς στην Μπάγκα. Από εκείνο το σημείο όμως, μέχρι του να με χαρακτηρίζουν δημοσιεύματα ‘η μανάβισσα που έγινε δήμαρχος’, διακρίνω τουλάχιστον κάποια υπερβολή για να μην πω προσπάθεια μείωσής μου από συγκεκριμένους κύκλους. Ίσως να ενοχλούνται που μια γυναίκα παλεύει, ίσως διότι έχουν τις δικές τους προσωπικές βλέψεις”.

 

Πηγή: Τύπος της Κυριακής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ