Δεύτερη οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα μέσα σε ένα 24ωρο – Πέθαναν από κορονοϊό κι άφησαν πίσω τους δύο παιδιά

Χωρίς τελειωμό οι οικογενειακές τραγωδίες λόγω της πανδημίας. Μία 45χρονη γυναίκα από την Ομβριακή του Δήμου Δομοκού κατέληξε λόγω κορονοϊού, μόλις 14 ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, επίσης από επιπλοκές της νόσου.  Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια δραματική ιστορία που εκτυλίσσεται στη Φθιώτιδα, μέσα σε ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 50χρονος σύζυγος διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας στις 18 Νοεμβρίου, ενώ την επόμενη ημέρα η γυναίκα του διακομίστηκε στην Εντατική Covid του νοσοκομείου ΚΑΤ, καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας. Ο 50χρονος αυτοκινητιστής στην περιοχή του Δομοκού, εξέπνευσε από επιπλοκές του κορονοϊού στις 14 Δεκεμβρίου. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι κατέληξε και η 45χρονη σύζυγός του, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον ύπουλο εχθρό, επί 39 ημέρες.

Η τοπική κοινωνία στον Δομοκό, αλλά και τη Λαμία, όπου το ζευγάρι είχε πολλούς φίλους, είναι συγκλονισμένη από την νέα τραγωδία και τον αδόκητο χαμό δυο νέων ανθρώπων που αφήνουν πίσω τους δύο μικρά παιδιά.

Δεν ήθελαν να εμβολιαστούν – “Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου”

Πριν από μερικές ημέρες, η μητέρα της 45χρονης είχε μιλήσει στο mega και είχε αποκαλύψει ότι τόσο η κόρη της όσο και ο γαμπρός της δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. “Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Γιατί αν είχαν κάνει το εμβόλιο πιστεύω θα ήταν καλύτερα. Ενώ εγώ έχω εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις και περιμένω την 3η τώρα. Φοβόντουσαν ότι θα είχε παρενέργειες αργότερα και κάτι τέτοια. Τώρα είναι καλύτερα; Δεν έχουν παρενέργειες… “, είχε αναφέρει η μητέρα της 45χρονης.

Σε καθημερινή βάση η μητέρα της 45χρονης προσπαθούσε να μεταπείσει το ζευγάρι, εκείνοι όμως ήταν ανένδοτοι. “Την έτρωγα την κόρη μου από την γκρίνια. Κάθε φορά μου άλλαζε κουβέντα και γέλαγε. «Κάντε το εμβόλιο παιδάκι μου. Κάντε το εμβόλιο. Ο Νίκος λέω έχει και το πρόβλημα, το αλλεργικό άσθμα». Δεν ακούγανε, δεν ακούγανε” είχε αναφέρει.

Η τελευταία φράση που της είχε πει ο γαμπρός της, πριν φύγει με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο, συγκλονίζει. “Μετά όταν αρρώστησε ο γαμπρός μου πριν πάει Λαμία, όταν ήρθε το ασθενοφόρο λέει ‘το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου’. Έτσι ακριβώς είπε ‘το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου'”.

Δείτε το ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει το mega:

Λαμία: Πέθαναν από κορονοϊό μέσα σε 14 ημέρες κι άφησαν ορφανά τρία παιδιά

Χθες, Δευτέρα, αποκαλύφθηκε μία νέα οικογενειακή τραγωδία λόγω της πανδημίας στη Λαμία. Ένα ζευγάρι πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού μέσα σε διάστημα μόλις 14 ημερών, με αποτέλεσμα τρία παιδιά να μείνουν ορφανά.

Το ζευγάρι είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου. Στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, η 52χρονη μητέρα και ο 57χρονος πατέρας χρειάστηκε να διασωληνωθούν εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία τους.

Δυστυχώς, στις 13 Δεκεμβρίου η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της πάλεψε για συνολικά 29 ημέρες με τον κορονοϊό, τελικά όμως ούτε εκείνος τα κατάφερε και εξέπνευσε 14 ημέρες αργότερα. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο 57χρονος βγήκε αρνητικός στον κορονοϊό, αλλά οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν μη αναστρέψιμες.

Ήταν αντίθετοι με το εμβόλιο – Η επιρροή από τον πνευματικό τους

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο ζήτημα του κορονοϊού ήταν αντίθετοι με το εμβόλιο, παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδελφός τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ. Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του, είχε αποκαλύψει μιλώντας στο Mega, ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό ο οποίος φέρεται να τους καθοδηγούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ