Χρυσή Αυγή: Γιατί το Twitter δεν έχει “ρίξει” ακόμα τον λογαριασμό του Κασιδιάρη; – ΦΩΤΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να προκαλεί. Μετά τη δήλωσή του πως “το τεκμήριο της αθωότητας καταπατήθηκε πλήρως” στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο πρώην βουλευτής, με ανάρτησή του στο twitter, παρομοίασε τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη, υποστηρίζοντας πως “Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται”.

Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο λογαριασμός του Ηλία Κασιδιάρη στο twitter είναι ακόμα ενεργός, καθώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην αναστολή λειτουργίας των προσωπικών λογαριασμών του “διευθυντηρίου” της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, εκτός λειτουργίας είναι οι λογαριασμοί των καταδικασθέντων πρώην βουλευτών: Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Χρήστου Παππά. «Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται κάτω από την ενημέρωση των σε αναστολή λογαριασμών.

Αντίθετά τόσο ο λογαριασμός του Ηλίας Κασιδιάρη, όσο και του Αντώνη Γερμενή λειτουργούν κανονικά και οι δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης, μπορούν να πραγματοποιούν αναρτήσεις χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ