Χρήστος Βασιλόπουλος: Σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω ακόμη και το εσώρουχο σε ακρόαση

Τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στα πρώτα του “βήματα” στον καλλιτεχνικό χώρο, αποκάλυψε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, αναφέροντας ότι όταν ήταν 19 χρονών και συμμετείχε σε ακρόαση, ένας σκηνοθέτης του ζήτησε να γδυθεί και να βγάλει ακόμη και το εσώρουχό του πάνω στη σκηνή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ο Χρήστος Βασιλόπουλος περιέγραψε τα εξής: “Έχω μια πικρή εμπειρία και μια εμπειρία που ήταν άχαρη και ‘παγωτική’. Είχα μια εμπειρία με έναν σκηνοθέτη πολύ μεγάλο, ο οποίος με κάλεσε στην ακρόαση. Ήμουν 19 χρονών, πήγαινα ακόμα στη σχολή, πήγα στην ακρόαση. Έψαχναν αγόρια για τον χορό. Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ, γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λέει ότι ‘πρέπει να γδυθείς εντελώς’. Και ρωτάω ‘γιατί’ και μου λέει ‘γιατί πρέπει να δω’. Ντύθηκα και έφυγα. Ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι. Όλοι έχουμε μια “παγωτική” ιστορία με κάποιος που καταχράστηκαν την εξουσία”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο περιστατικό, κατά το οποίο, όπως λέει, τον απείλησαν να μην μιλήσει αλλιώς δεν θα έβρισκε δουλειά. “Το δεύτερο περιστατικό ήταν στην ηλικία των 23. Έχω κλείσει την πρώτη μου δουλειά στο Mega, κάνω το πρώτο επεισόδιο και φεύγει το επεισόδιο και πάει στο κανάλι. Δεν παίρνουν την έγκριση για μένα και με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, σε ευχαριστώ πολύ. Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και αν πας σε δικηγόρο, να ξέρεις ότι θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση”, είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ