Χανιά: Στον εισαγγελέα οι 3 βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν το μεσημέρι, περίπου στις 13.30, οι τρεις από τους 5 βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου στα Χανιά.

Και οι τρεις είχαν μεταφερθεί τη Δευτέρα στα Χανιά από το Ηράκλειο όπου είχαν εντοπιστεί.

Χανιά- δραπέτες- εισαγγελέας

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, έναν 34χρονο, έναν 32χρονο και έναν 29χρονο, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Χανιά- δραπέτες- εισαγγελέας

Πώς συνελήφθησαν οι 3 βαρυποινίτες

Έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση της ΕΚΑΜ Κρήτης και άλλων υπηρεσιών, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τρεις δραπέτες εντοπίστηκαν πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου και οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν χωρίς να φέρουν αντίσταση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο ένας από τους τρεις είχε στην κατοχή του μαχαίρι, ενώ επίσης βρέθηκαν πάνω τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, που είχαν προλάβει να προμηθευτούν, άγνωστο από ποιόν.

Επίσης βρέθηκε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το χωριό Σίσες Ρεθύμνου, το οποίο ερευνάται.

Η επιχείρηση για την σύλληψη των τριών κακοποιών πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών συνεχίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ