Χανιά: Προφυλακίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε κι εγκατέλειψε τον διανομέα

Προφυλακίστηκε ο οδηγός του βαν που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης διανομέα στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά.

Χανιά: Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη διανομέα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 46χρονος οδηγός παραπέμφθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί – με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας – ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή – εισαγγελέα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 53χρονου ντελιβερά, Ευτύχης Μαυρογένης, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο οδηγός του βαν του είχε επιτεθεί. Όπως δήλωσε, ο δράστης είχε αποπειραθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να σκοτώσει τον ντελιβερά τον Οκτώβριο του 2022.

Χανιά: Τράκαρε διανομέα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο – Αυτόπτες μάρτυρες καταδίωξαν τον ασυνείδητο οδηγό

Πώς έγινε το τροχαίο 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στον παράλληλο της Εθνικής Οδού.  Τότε, ο 46χρονος οδηγούσε το βαν του στο δρόμο, όταν αντιλήφθηκε πως μπροστά του ήταν ένα δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο 53χρονος ντελιβεράς με τον οποίον είχε προσωπικές διαφορές. Μόλις τον είδε πάτησε γκάζι και χτύπησε τη μηχανή του με αποτέλεσμα ο 53χρονος να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 46χρονος οδηγός του βαν τράπηκε σε φυγή, με τους διερχόμενους οδηγούς να τον σταματούν λίγα μέτρα πιο κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές ο 53χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ