Χανιά: Πανικός στη Σούδα – Έπεσαν μπαλωθιές έξω από καφέ-μπαρ

Πανικός προκλήθηκε στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά, όταν έπεσαν μπαλωθιές έξω από καφέ-μπαρ μέσα στο ξημέρωμα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, άνδρας που βρισκόταν σε καφενείο στην περιοχή της Σούδας, βγήκε από το μαγαζί και πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους θαμώνες και τους κατοίκους. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Απριλίου κατά τις 4 το ξημέρωμα.

Έπειτα από καταγγελία κατοίκων, ο 34χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, οδηγήθηκε στο τμήμα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, σήμερα (14.04.2022) πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστος δράστης έξω από επιχείρηση προέβη στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ό ανωτέρω ημεδαπός είχε προβεί στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών. Άμεσα αναζητήθηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ