Χανιά: Οδύνη στο «τελευταίο αντίο» για τον Μανούσο Βολουδάκη

Το «τελευταίο αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και ψηφοφόροι στον Χανιώτη βουλευτή της ΝΔ, Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Συγκίνηση στα Χανιά για τον Μανούσο Βολουδάκη: «Αντίο φίλε μας» – Το μεσημέρι η Εξόδιος Ακολουθία

Η Εξόδιος Ακολουθία έγινε στη Μητρόπολη Χανίων στις 12 το μεσημέρι, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στον οικογενειακό τάφο, δίπλα στον πατέρα του.

κηδεία Βολουδάκη

Το φέρετρο με τη σορό του έφτασε από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου, όπου έφταναν συντοπίτες του, εκπρόσωποι φορέων και πολιτικοί για να τον «αποχαιρετήσουν».

Τραγικές φιγούρες είναι η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

κηδεία Βολουδάκη- Βορίδης- Χατζηδάκης

κηδεία Βολουδάκη

Το παρών έδωσαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Επίσης οι Γιάννης Κεφαλογιάννης και  Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης,  ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Χρήστος και ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο Γιώργος Σταθάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλέκος Μαρινάκης, η Μαρία Βλαζάκη και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης κ.α.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ