Χανιά: Νεκρός 39χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αγυιάς

fylakes

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο κελί του στις φυλακές της Αγυιάς στα Χανιά ένας 39χρονος αλλοδαπός κρατούμενος.
  • Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  • Οι αρμόδιες Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια θανάτου.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο κελί του στις φυλακές της Αγυιάς στα Χανιά ένας 39χρονος αλλοδαπός κρατούμενος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αρμόδιες Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της νεκροτομής, προκειμένου να προσδιοριστεί με βεβαιότητα η αιτία του θανάτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι πρόκειται για παθολογικά ως τα αίτια θανάτου του 39χρονου.

Πηγή: neakriti.gr