Χανιά: Η συγκινητική κίνηση πατέρα που έχασε τον γιο του σε τροχαίο – Έβαλε προστατευτικές μπάρες σε δρόμο

Συγκινητική δωρεά από πατέρα στα Χανιά που έχασε τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα.  Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πατεράκης από τον Αποκόρωνα χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε τμήμα δρόμου στους Αρμένους.

“Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο!”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητα Αρμένων Βασίλης Χαιρετάκης, που γνωστοποίησε τη δωρεά.

“Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο!

Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ήμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!”, σημειώνει.

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ