Χαλκίδα: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την Νέα Αρτάκη – Η στιγμή του εμβολισμού με έναν νεκρό

Βίντεο ντοκουμέντο από τον εμβολισμό, που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) στη Νέα Αρτάκη στη Χαλκίδα και στοίχισε την ζωή του σ’ έναν πατέρα τριών παιδιών,  έδωσε στην δημοσιότητα το Star. Όπως φαίνεται στις εικόνες, μία νταλίκα εμβολίζει ένα φορτηγάκι και στη συνέχεια ακολουθεί ξυλοδαρμός. Για την υπόθεση αναζητούνται τρία άτομα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, φαίνεται η στιγμή που μία νταλίκα με δύο άτομα εμβολίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών ένα φορτηγάκι. Ο οδηγός και οι επιβάτες έτρεξαν να σωθούν. Ένας 28χρονος, πατέρας 3 παιδιών, δεν προλαβαίνει και πέφτει στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους φίλους του προσπαθεί να τον σηκώσει.

Η νταλίκα σταματά στη μέση του δρόμου. Ένας άντρας πετά προς τον οδηγό της νταλίκας τον προφυλακτήρα από το φορτηγάκι. Οι δύο άντρες κατεβαίνουν από το όχημα, τον κυνηγούν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές. Ο άντρας καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια τους και λίγα λεπτά αργότερα η νταλίκα φεύγει από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση

Οι επιβάτες που σώθηκαν, αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να βοηθήσουν. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια δύο μικρών παιδιών, τα οποία ήταν μέσα στο φορτηγάκι. Τα παιδιά πλησιάζουν τον τραυματία σοκαρισμένα. Ο 28χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αρχές κάνουν λόγο για βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά εξαιτίας διαφορών που είχαν για αρκετό καιρό. Εναντίον των τριών ατόμων που αναζητούνται από την αστυνομία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ