Χαλκίδα: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με την δολοφονία της 63χρονης – Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και το κρυμμένο κλειδί στη γλάστρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, αφού νέες πληροφορίες «δείχνουν» ότι κάποιος την δολοφόνησε και της αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Χαλκίδα: Μυστήριο με 63χρονη που εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της – Έφερε μαχαιριές στον αυχένα

Το γεγονός ότι στο σπίτι της δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, σε συνδυασμό με το μένος που προδίδουν τα βαθιά τραύματα που είχε η γυναίκα, οδηγεί τις έρευνες για τον εντοπισμό του/ων δράστη/ων στο άμεσο οικογενειακό της περιβάλλον, σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με το MEGA, αρχικά ο θάνατος της αποδόθηκε σε πτώση, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για δολοφονία, αφού έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα. Πάντως, στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ το κίνητρο φέρεται να είναι η ληστεία, καθώς έλειπαν χρήματα και άλλα αντικείμενα μέσα από το σπίτι.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κόρης της, «δεν έχουμε βρει σημάδια παραβίασης στο σπίτι και τις πόρτες. Μέναμε οι δυο μας εκεί και κλειδιά, πέρα από εμένα, έχει μόνο η γυναίκα που την βοηθούσε γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας. Έχει δώσει κατάθεση, αλλά ούτε αυτή ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε η μητέρα μου και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε. Μια φίλη την βρήκε νεκρή. Εγω όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για πέσιμο γιατί είδα πως είχε πεταχτεί το αίμα».

«Προφανώς και είναι κάποιος γνωστός. Ήξερε. Αν ήταν κάποιος που πήγε να ληστέψει θα ανακάτευε όλο το σπίτι. Εγώ αν πήγαινα να κλέψω θα το ανακάτευα το σπίτι για να βρω τα λεφτά γιατί δεν ξέρω πού είναι. Εκεί, έχουν μπει μέσα και πέρα από το ότι δεν υπήρχε διάρρηξη, έχουν πάει κατευθείαν εκεί που είχε τα χρήματα», πρόσθεσε ο ξάδελφος.

«Χρήματα πήραν και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. Ήταν πεσμένη στις σκάλες στην είσοδο με αίμα», ανέφερε άλλος συγγενής της 63χρονης.

«Έχει χρηματική περιουσία, έχουν εδώ πέρα οικόπεδα αλλά δεν έχει καμία σχέση. Σε χρήμα δεν είχε η οικογένεια», είπε ο θείος της.

Τη ημέρα εκείνη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο/οι δράστης/ες πρέπει να γνώριζαν ότι η ηλικιωμένη ήταν μόνη της, αφού η κόρη της δούλευε, η οικιακή βοηθός είχε άδεια, ενώ μια φίλη της δεν ήταν εκεί.

Με το κλειδί που ήταν κρυμμένο κάτω από γλάστρα μπήκε στο σπίτι ο δολοφόνος;

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι η πρόσβαση στο σπίτι μπορούσε να επιτευχθεί και με το κλειδί που υπήρχε κάτω από την γλάστρα, με τις αρχές να ερευνούν αν κάποιος το χρησιμοποίησε και γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην οικεία.

Σ. Μπαλάσκας: «Τα τραύματα της 63χρονης είναι πολύ βαθιά»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε ότι, «είναι πολύ βαθιά τα τραύματα, πάνω από 5 πόντους. Υπήρχε μένος όταν την χτυπούσαν με το μαχαίρι. Γι’ αυτό, το ανθρωποκτονιών ξεκινάει τις έρευνες από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ