Χαλκίδα: Μια σύλληψη για κλοπή σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων – Έσπασαν την πόρτα με σφυρί

Μια αλλοδαπή, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (20-12-2021) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή κατά συναυτουργία ενώ αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο συνεργός της.

Οι δύο δράστες, λίγο μετά τις 12 τα βράδυ πήγαν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, επί της οδού Φαβιέρου στην Χαλκίδα και με ένα σφυρί έσπασαν τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος. Αφού μπήκαν μέσα αφαίρεσαν τουλάχιστον τρία κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας (400) ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε το συμβάν και έσπευσε άμεσα στο σημείο μαζί με ακόμη έναν υπάλληλό του. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ πέταξαν τα τρία κινητά σε σημείο του δρόμου διαφυγής τους.

Η μια αλλοδαπή δράστρια ακινητοποιήθηκε από τους δύο άντρες ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και την συνέλαβαν. Ενώ επίσης το σφυρί βρέθηκε στο σημείο και κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων της. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο eviathema.gr και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη, ανέφερε: “Είναι η τρίτη φορά που γίνεται κλοπή στο κατάστημά μας. Μόλις αντιληφθήκαμε το τι γινόταν, τρέξαμε αμέσως και τους είδαμε να τρέχουν. Αφού πιάσαμε την μια, ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε. Μείναμε όλο το βράδυ εδώ για να φυλάμε το μαγαζί και τώρα περιμένουμε να έρθουν να αντικαταστήσουν την πόρτα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ